WEBSITE bất vụ lợi - Vì lợi ích cộng đồng - Non-Profit Website for the benefit of Community Learning
Tìm kiếm:
TRANG NHÀ
Giới thiệu VNEDU.ORG
Điều khoản và bản quyền
Liên lạc VNEDU
TRẮC NGHIỆM TRỰC TUYẾN
Tin Học
Luyện thi Đại học
Lớp 12
Lớp 11
Lớp 10
Lớp 9
Lớp 8
Lớp 7
Lớp 6
Tiểu học
Tiếng Anh
Bài học lý thuyết
Thi bằng
Kiến thức tổng quát
Phương pháp học
---Công Cụ:---
Soạn Biểu thức
Bảng màu HTML
Ký hiệu đặc biệt 01
Ký hiệu đặc biệt 02
Ký hiệu đặc biệt 03
Ký hiệu đặc biệt 04
Ký hiệu đặc biệt 05
Ký hiệu đặc biệt 06
Ký hiệu đặc biệt 07
Ký hiệu đặc biệt [Toán]
Kiến thức tổng quát
||
Trắc nghiệm IQ
Trắc Nghiệm Sinh Học
Trắc Nghiệm Thiên Văn Học
Địa Lý - Môi Trường
Lịch sử
Biotechnology - 32
Ngày làm bài:
Hôm nay lúc 12:49:54 (Server time)
Số câu hỏi:
10.
Tổng điểm:
10
Yêu cầu hoàn thành:
60
phút.
Thời gian còn lại:
Cỡ chữ câu hỏi:
12 pt
13 pt
14 pt
15 pt
16 pt
17 pt
18 pt
19 pt
20 pt
Cỡ chữ đáp án:
12 pt
13 pt
14 pt
15 pt
16 pt
17 pt
18 pt
19 pt
20 pt
1-
The term Racking refers to
A -
stacking unlabeled wine in bins for aging
B -
adding yeast to initiate fermentation
C -
storing hoses to drain on a slanted board
D -
removing clear liquid from sediment
2-
The process of making malt as soluble as possible by using enzymes adjuncts etc is known as
A -
brewing
B -
malting
C -
mashing
D -
pitching
3-
Chaptalization is
A -
adding sucrose to must
B -
adding grape juice to must
C -
adding sugar to wine before bottling
D -
adding grape juice to wine before bottling
4-
The crystal-like material sometimes found in wine bottles is
A -
residual diatomaceous earth
B -
tannin
C -
prevented by cold stabilizing
D -
caused by excessive malic acid
5-
Lagers are the beer in which fermentation is carried out using
A -
top yeast
B -
bottom yeast
C -
either of these
D -
middle yeast
6-
Sake is
A -
rice beer or wine of India
B -
wheat beer or wine
C -
barley beer or wine
D -
rice beer or wine of Japan
7-
Volatile acidity is
A -
also known as total acidity
B -
produced by acetobacter
C -
produced by Brettanomyces
D -
known for producing a mousy or barnyard aroma
8-
Grist is
A -
coarse powder obtained after milling of malted barley
B -
an aqueous extract of malt
C -
malted barley
D -
coagulated protein obtained during boiling
9-
If the malolactic fermentation is not carried out,
A -
the wine will have an odd odor
B -
malic acid may precipitate, leaving small crystals
C -
the wine may be microbially unstable
D -
the wine will be too low in acid
10-
Which of the following organism is used for the fermentation of grapes?
A -
Rhizopus sonti
B -
Aspergillus oryzae
C -
Lactobacillus vermiformis
D -
Saccharomyces cerevisiae
[
Người đăng:
Thành Lãm - ST]
Xem Nhiều nhất
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 04
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 01
Biotechnology - 61
Biotechnology - 64
Biotechnology - 60
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 03
Biotechnology - 08
Biotechnology - 62
Biotechnology - 21
Biotechnology - 67
Biotechnology - 63
Biotechnology - 66
Biotechnology - 59
Biotechnology - 65
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 02
Biotechnology - 68
Biotechnology - 58
Biotechnology - 41
Biotechnology - 44
Biotechnology - 03
Đề Xuất
Biotechnology - 52
Biotechnology - 57
Biotechnology - 49
Biotechnology - 17
Biotechnology - 33
Biotechnology - 62
Biotechnology - 18
Biotechnology - 63
Biotechnology - 32
Biotechnology - 42
Biotechnology - 12
Biotechnology - 56
Biotechnology - 67
Biotechnology - 55
Biotechnology - 15
Biotechnology - 35
Biotechnology - 28
Biotechnology - 27
Biotechnology - 04
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 03
Phát triển hệ thống: TRƯƠNG HỮU ĐỨC - Phiên bản 3.0 - © Copyright 2013 - 2024 - VNEDU.ORG