WEBSITE bất vụ lợi - Vì lợi ích cộng đồng - Non-Profit Website for the benefit of Community Learning
Tìm kiếm:
TRANG NHÀ
Giới thiệu VNEDU.ORG
Điều khoản và bản quyền
Liên lạc VNEDU
TRẮC NGHIỆM TRỰC TUYẾN
Tin Học
Luyện thi Đại học
Lớp 12
Lớp 11
Lớp 10
Lớp 9
Lớp 8
Lớp 7
Lớp 6
Tiểu học
Tiếng Anh
Bài học lý thuyết
Thi bằng
Kiến thức tổng quát
Phương pháp học
---Công Cụ:---
Soạn Biểu thức
Bảng màu HTML
Ký hiệu đặc biệt 01
Ký hiệu đặc biệt 02
Ký hiệu đặc biệt 03
Ký hiệu đặc biệt 04
Ký hiệu đặc biệt 05
Ký hiệu đặc biệt 06
Ký hiệu đặc biệt 07
Ký hiệu đặc biệt [Toán]
Kiến thức tổng quát
||
Trắc nghiệm IQ
Trắc Nghiệm Sinh Học
Trắc Nghiệm Thiên Văn Học
Địa Lý - Môi Trường
Lịch sử
Biotechnology - 33
Ngày làm bài:
Hôm nay lúc 23:53:45 (Server time)
Số câu hỏi:
10.
Tổng điểm:
10
Yêu cầu hoàn thành:
60
phút.
Thời gian còn lại:
Cỡ chữ câu hỏi:
12 pt
13 pt
14 pt
15 pt
16 pt
17 pt
18 pt
19 pt
20 pt
Cỡ chữ đáp án:
12 pt
13 pt
14 pt
15 pt
16 pt
17 pt
18 pt
19 pt
20 pt
1-
Wort is
A -
an aqueous extract of malt
B -
malted barley
C -
coagulated protein obtained during boiling
D -
None of the above
2-
Which is not correct about blush wines?
A -
They are stored in barrels
B -
They are bottled within a year
C -
They are usually slightly sweet
D -
They are fermented in stainless steel
3-
Malting process allows malt amylase and proteinases to degrade starch and protein to
A -
glucose and peptone as well as peptides
B -
glucose and amino acids
C -
maltose and peptone as well as peptides
D -
maltose and amino acids
4-
Which of the following is true for the lager beer?
A -
Bottom fermenting yeast is used for the preparation
B -
Top yeast is used for the preparation
C -
Require high fermentation temperature
D -
Both (b) and (c)
5-
The germination of barley kernels under controlled temperature and humidity to generate enzymes for the degradation of starch and protein is known as
A -
brewing
B -
malting
C -
mashing
D -
pitching
6-
Fining a wine is defined as
A -
adding one substance to remove another
B -
removing small particles
C -
adding acid
D -
removing tannin
7-
Malolactic fermentation
A -
produces lactic acid
B -
reduces total acidity
C -
produces diacetyl
D -
All of these
8-
What temperature is maintained during anaerobic fermentation of red wine?
A -
20-24°C
B -
24-27°C
C -
27-31°C
D -
31-34°C
9-
Wine is obtained after alcoholic fermentation of
A -
rice
B -
wheat
C -
grapes
D -
barley
10-
After storage and recarbonation, left over yeast is separated by
A -
centrifugation
B -
filtration
C -
cell disruption
D -
need not to be separated
[
Người đăng:
Thành Lãm - ST]
Xem Nhiều nhất
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 04
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 01
Biotechnology - 61
Biotechnology - 64
Biotechnology - 60
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 03
Biotechnology - 08
Biotechnology - 62
Biotechnology - 21
Biotechnology - 67
Biotechnology - 63
Biotechnology - 66
Biotechnology - 59
Biotechnology - 65
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 02
Biotechnology - 68
Biotechnology - 58
Biotechnology - 41
Biotechnology - 44
Biotechnology - 03
Đề Xuất
Biotechnology - 04
Biotechnology - 07
Biotechnology - 59
Biotechnology - 66
Biotechnology - 45
Biotechnology - 22
Biotechnology - 41
Biotechnology - 54
Biotechnology - 12
Biotechnology - 56
Biotechnology - 51
Biotechnology - 40
Biotechnology - 16
Biotechnology - 63
Biotechnology - 58
Biotechnology - 13
Biotechnology - 67
Biotechnology - 32
Biotechnology - 53
Biotechnology - 47
Phát triển hệ thống: TRƯƠNG HỮU ĐỨC - Phiên bản 3.0 - © Copyright 2013 - 2024 - VNEDU.ORG