WEBSITE bất vụ lợi - Vì lợi ích học vấn Cộng Đồng - Non-Profit Website for the benefit of Community Learning
TRANG NHÀ
Giới thiệu VNEDU.ORG
Điều khoản và bản quyền
Liên lạc VNEDU
---Công Cụ:---
Soạn Biểu thức
Bảng màu HTML
Ký hiệu đặc biệt 01
Ký hiệu đặc biệt 02
Ký hiệu đặc biệt 03
Ký hiệu đặc biệt 04
Ký hiệu đặc biệt 05
Ký hiệu đặc biệt 06
Ký hiệu đặc biệt 07
Ký hiệu đặc biệt [Toán]
---Ứng dụng phát triển---
TRUNG TÂM TRẮC NGHIỆM
Kiến thức tổng quát   ||  Trắc nghiệm IQ    Trắc Nghiệm Sinh Học    Trắc Nghiệm Thiên Văn Học    Địa Lý - Môi Trường    Lịch sử  

Biotechnology - 35
Ngày làm bài: Hôm nay lúc 11:13:27 (Server time)
Số câu hỏi: 10.   Tổng điểm: 10
Yêu cầu hoàn thành: 60 phút.
Thời gian còn lại: 
Cỡ chữ câu hỏi:  Cỡ chữ đáp án:


1-
The organism used for the preparation of sake is
  A - 
Rhizopus sonti
  B - 
Aspergillus oryzae
  C - 
Lactobacillus vermiformis
  D - 
Saccharomyces pyriformis
2-
The organism used for the preparation of sonti is
  A - 
Rhizopus sonti
  B - 
Aspergillus oryzae
  C - 
Lactobacillus vermiformis
  D - 
Saccharomyces pyriformis
3-
Sonti is
  A - 
rice beer or wine of India
  B - 
wheat beer or wine
  C - 
barley beer or wine
  D - 
rice beer or wine of Japan
4-
Carbonic maceration wines
  A - 
are made from crushed grapes
  B - 
are very fruity white wines
  C - 
are produced in California
  D - 
are low tannin red wines
5-
If a winemaker wanted to make a deeply colored red wine, which of the following should not be done?
  A - 
Bleed off juice prior to fermenting on skins
  B - 
Ferment at a high temperature
  C - 
Use whole clusters
  D - 
Punch down at least once a day
6-
Alcohol content of sake varies from
  A - 
1-5 %
  B - 
4-17 %
  C - 
17-25%
  D - 
more than 25%
7-
Wort is boiled with the hops
  A - 
to help in protein coagulation
  B - 
to provide bitter taste and flavour to the beer
  C - 
to help in the coagulation of tannins
  D - 
All of the above
8-
Wine yeast
  A - 
is sensitive to sulphur di oxide
  B - 
is resistant to sulphur di oxide
  C - 
shows enhanced enzyme production in presence of sulphur di oxide
  D - 
None of the above
9-
How long does it take to complete fermentation process in case of white wine?
  A - 
1-3 days
  B - 
3-5 days
  C - 
5-7 days
  D - 
7-11 days
10-
Which type of press produces the most high quality juice or wine?
  A - 
Membrane press
  B - 
Continuous press
  C - 
Vertical basket press
  D - 
Horizontal basket press
 
[Người đăng: Thành Lãm - ST]
Xem Nhiều nhất
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 04
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 01
Biotechnology - 61
Biotechnology - 64
Biotechnology - 60
Biotechnology - 21
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 03
Biotechnology - 08
Biotechnology - 62
Biotechnology - 67
Biotechnology - 63
Biotechnology - 66
Biotechnology - 59
Biotechnology - 65
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 02
Biotechnology - 68
Biotechnology - 58
Biotechnology - 41
Biotechnology - 44
Biotechnology - 38
Đề Xuất
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 02
Biotechnology - 62
Biotechnology - 41
Biotechnology - 21
Biotechnology - 52
Biotechnology - 16
Biotechnology - 02
Biotechnology - 29
Biotechnology - 26
Biotechnology - 15
Biotechnology - 12
Biotechnology - 51
Biotechnology - 61
Biotechnology - 42
Biotechnology - 57
Biotechnology - 07
Biotechnology - 01
Biotechnology - 20
Biotechnology - 32
Biotechnology - 05
Phát triển hệ thống: TRƯƠNG HỮU ĐỨC - Phiên bản 3.0 - © Copyright 2013 - 2023 - VNEDU.ORG

free counters