Tìm kiếm:
TRANG NHÀ
Giới thiệu VNEDU.ORG
Điều khoản và bản quyền
Liên lạc VNEDU
TRẮC NGHIỆM TRỰC TUYẾN
---Công Cụ:---
Soạn Biểu thức
Bảng màu HTML
Ký hiệu đặc biệt 01
Ký hiệu đặc biệt 02
Ký hiệu đặc biệt 03
Ký hiệu đặc biệt 04
Ký hiệu đặc biệt 05
Ký hiệu đặc biệt 06
Ký hiệu đặc biệt 07
Ký hiệu đặc biệt [Toán]
Kiến thức tổng quát   ||  Trắc nghiệm IQ    Trắc Nghiệm Sinh Học    Trắc Nghiệm Thiên Văn Học    Địa Lý - Môi Trường    Lịch sử  

Biotechnology - 34
Ngày làm bài: Hôm nay lúc 11:01:57 (Server time)
Số câu hỏi: 10.   Tổng điểm: 10
Yêu cầu hoàn thành: 60 phút.
Thời gian còn lại: 
Cỡ chữ câu hỏi:  Cỡ chữ đáp án:


1-
Sodium or potassium meta bi sulphate is added to crushed grapes to
  A - 
enhance the flavouring compound
  B - 
check the undesirable organisms
  C - 
maintain pH
  D - 
All of the above
2-
A hydrometer
  A - 
measures wine acid
  B - 
requires a few drops of juice
  C - 
measures alcohol in the wine
  D - 
measures grape sugar
3-
Punching down is done
  A - 
for the same reasons as pumping over
  B - 
to extract tannin
  C - 
Both (a) and (b)
  D - 
to keep the cap dry
4-
Maturation of the beers is carried out at
  A - 
14°C
  B - 
10°C
  C - 
6°C
  D - 
2°C
5-
The dried malt is the source of
  A - 
amylase
  B - 
proteinases
  C - 
cellulase
  D - 
Both (a) and (b)
6-
In a hot climate, grapes lose acidity because
  A - 
enough tartaric acid is not made
  B - 
enough malic acid is not made
  C - 
of break down of malic acid
  D - 
of break down of tartaric acid
7-
What temperature is maintained during anaerobic fermentation of white wine?
  A - 
10-21 °C
  B - 
21-30 °C
  C - 
30-35 °C
  D - 
15-25 °C
8-
Ales are the beer in which fermentation is carried out using
  A - 
top yeast
  B - 
bottom yeast
  C - 
either of the above
  D - 
middle yeast
9-
How long does it take to complete fermentation process in case of red wine?
  A - 
1-3 days
  B - 
3-5 days
  C - 
5-7 days
  D - 
7-11 days
10-
In sparkling wine production, the cuvee is
  A - 
the wire cage that holds the cork in place
  B - 
the sugar addition just before corking
  C - 
the sugar/yeast addition to the base wine
  D - 
the base wine
 
[Người đăng: Thành Lãm - ST]
Ghé thăm Kênh của Vị Sư "hai lần chết đi sống lại"
Tu Si Chau Soc Thon

https://www.youtube.com/channel/UCoyC9WTTVR-M3qpTKKEXGnQ

Chau Soc Thon Official Channel


Phong Bảo Official
Phong Bao Official
Xem Nhiều nhất
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 04
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 01
Biotechnology - 61
Biotechnology - 64
Biotechnology - 60
Biotechnology - 08
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 03
Biotechnology - 62
Biotechnology - 21
Biotechnology - 67
Biotechnology - 63
Biotechnology - 66
Biotechnology - 59
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 02
Biotechnology - 65
Biotechnology - 68
Biotechnology - 58
Biotechnology - 41
Biotechnology - 44
Biotechnology - 03
Đề Xuất
Biotechnology - 28
Biotechnology - 63
Biotechnology - 09
Biotechnology - 24
Biotechnology - 52
Biotechnology - 32
Biotechnology - 55
Biotechnology - 64
Trắc Nghiệm Sinh Học Đại Chúng - 02
Biotechnology - 59
Biotechnology - 30
Biotechnology - 58
Biotechnology - 15
Biotechnology - 37
Biotechnology - 41
Biotechnology - 18
Biotechnology - 40
Biotechnology - 14
Biotechnology - 60
Biotechnology - 39
Phát triển hệ thống: TRƯƠNG HỮU ĐỨC - Phiên bản 3.0 - © Copyright 2013 - 2024 - VNEDU.ORG

free counters